Wat is Otherwyse?

Wie is Otherwyse?
Otherwyse is nieuw in regio Land van Cuijk en Maasduinen. We willen verbinding creëren. Verbinding tussen jong en oud, ervaren en onervaren, werkgevers en werknemers, bedrijven en organisaties. Een nieuwe verbinding opent deuren en biedt kansen voor vooruitgang. Overal om ons heen zien we kansen. Het bedrijfsleven heeft behoefte aan meer jong talent. Ervaren professionals hebben met regelmaat behoefte aan een frisse blik en jongeren zijn op zoek naar relevante werkervaring. Dit alles komt samen in de projecten van Otherwyse.
 
Waarom 'Otherwyse'?
Otherwyse staat voor omgekeerd, anders denken, anderszins. En dan is het voor ons logisch dat ook de naam iets eigenzinnigs moet hebben. De Y staat voor 'you'. Jij zit achter het stuur en geeft richting aan jouw toekomst als (young)professional of als opdrachtgevende partij.
 
Wat doet Otherwyse?
We bieden programma's aan van ongeveer 12 weken voor ervaren professionals en young professionals. In die 12 weken besteden zij ca. 4 uur per week aan een (maatschappelijke) uitdaging, ingebracht door bedrijven/organisaties uit de regio. In nauwe co-creatie met elkaar en met de opdrachtgever werken we van vraag naar antwoord.

Otherwyse faciliteert hierin de procesbegeleider. De procesbegeleider brengt het team samen en faciliteert hen in materiaal, kennis, locatie en coaching.

 
 
 
 
 
 
Waar vind je Otherwyse?
We zijn een flexibel initiatief en hebben geen vast adres, dat vinden we niet meer in de huidige tijdsgeest passen. Waar vind je ons dan wel? Op afwisselende inspirerende plekken, waar we keer op keer met frisse energie te werk gaan. Bij de start van een project bespreken we samen met de deelnemers waar zij het liefs samenkomen. Rouleren tussen bedrijven? Of een brainstorm wandeling in de natuur? We kijken per week welke locatie het best past bij de agenda van de bijeenkomst.
 
 
 
Contact: martine@otherwyse.nl | 06-30 33 33 19