Otherwyse voor (young-)professionals

De programma's van Otherwyse, waarin je in co-creatie met de opdrachtgevende partij en andere deelnemers werkt aan een (maatschappelijk) vernieuwingsvraagstuk, zijn voor zowel ervaren professionals als voor young professionals. Enerzijds voor ervaren professionals die al enige tijd meegaan in het werkende leven. Ervaren professionals die klaar zijn voor een mooie uitdaging en behoefte hebben aan inspiratie van jonge talenten die nog niet zo lang geleden nog in de schoolbanken zaten. Anderzijds voor jonge talenten, ook wel young professionals genoemd, aan het begin van een mooie carrière. Juist de combinatie van ervaren professionals met young professionals maakt onze programma's uniek. Een combinatie van verschillende disciplines, leeftijden, ervaringen en kennis komen voor bepaalde tijd samen en zetten zich in voor een gezamenlijk doel.
 
Een persoonlijke coach
Samen met de procesbegeleider bepaalt je jouw persoonlijke leerdoelen. De taakverdeling binnen het projectteam, waar mogelijk het proces en de workshops worden afgestemd op de individuele leerdoelen. Daarnaast krijgen alle deelnemers binnen Otherwyse de kans om spiegelgesprekken aan te gaan met mensen uit het werkveld. Het gesprek kan over een hele concrete hulpvraag gaan. Maar ook over een keuzemoment of het spiegelen van jouw visie. Eerdere deelnemers hebben het ervaren als inspirerend, verfrissend, leerzaam en confronterend. 
Afgestemd op je leerdoel en in samenspraak met de procesbegeleider wordt je in contact gebracht met de juiste professional. 
 
 
 
 
 

Dus, wil je investeren in jezelf door nieuwe netwerken te ontdekken maar ook jezelf uit je comfort zone te halen en te ontdekken of je nog verborgen talenten of interessevelden hebt? Schroom dan niet en neem contact met ons op.


 

Contact: martine@otherwyse.nl | 06-30 33 33 19